True taste hunters ponownie na stronie internetowej magazynu Kukbuk. Tym razem przekonujemy do weganizmu naszą potrawką z zielonej soczewicy z grzybami :) Zapraszamy do spróbowania!
Przyjemność pizza - tu zjecie najlepszą wegańską pizzę w Poznaniu
Jeśli jesteś miłośnikiem autentycznej włoskiej kuchni i poszukujesz doskonałego miejsca na pyszną pizzę w sercu Poznani…
ta potrawka wygląda naprawdę apetycznie, musi mieć ciekawy smak :)
OdpowiedzUsuńjadłabym!:)
OdpowiedzUsuń:)
UsuńNa szczęście mamy i używamy suszone grzyby, bo fajnie dodają smaku potrawą :) Potrawka wydaje się łatwa do zrobienia i zachęca do jedzenia :)
OdpowiedzUsuńNaprawdę prościutka i jak mówicie, suszone grzyby to klucz do sukcesu :)
UsuńZrobilam !! pyszna, mysle ze bedzie u mnie goscila czesto w ta zime :))) aneta.
OdpowiedzUsuńSuper! Ściskam mocno! :*
Usuń