Ina Rybarczyk - dietetyk, trener kulinarny, malarka, grafik, fotograf, pasjonatka aktywności fizycznej. Absolwentka grafiki projektowej na Poznańskiej ASP. 11 lat temu swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc blog z wyjątkowymi, zdrowymi, a przede wszystkim pysznymi daniami roślinnymi. Na swoim koncie ma już dwie roślinne książki kucharskie "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków. Cztery pory roku".
Gotuję w Codzienny Poznań w każdy poniedziałek 8:30
ta potrawka wygląda naprawdę apetycznie, musi mieć ciekawy smak :)
OdpowiedzUsuńjadłabym!:)
OdpowiedzUsuń:)
UsuńNa szczęście mamy i używamy suszone grzyby, bo fajnie dodają smaku potrawą :) Potrawka wydaje się łatwa do zrobienia i zachęca do jedzenia :)
OdpowiedzUsuńNaprawdę prościutka i jak mówicie, suszone grzyby to klucz do sukcesu :)
UsuńZrobilam !! pyszna, mysle ze bedzie u mnie goscila czesto w ta zime :))) aneta.
OdpowiedzUsuńSuper! Ściskam mocno! :*
Usuń