Wysokobiałkowe wegańskie dania - ebook z 50 przepisami

"Wysokobiałkowe wegańskie dania to e-book pełny inspirujących, wegańskich przepisów z wysoką zawartością białka! Bez względu na to, czy jesteś zapalonym sportowcem, osobą aktywną fizycznie, czy po prostu pragniesz zwiększyć ilość białka w swojej diecie, znajdziesz tu coś dla siebie.




Link do ebooka

Białko odgrywa kluczową rolę w budowaniu i regeneracji mięśni, a także w ogólnym utrzymaniu zdrowia i dobrego samopoczucia. Często można spotkać się z błędnym przekonaniem, że dieta roślinna nie dostarcza wystarczającej ilości białka, dlatego moją misją jest pokazanie, że weganizm i wysoka podaż białka mogą iść w parze.

Każdy przepis w tej książce został starannie opracowany, aby nie tylko dostarczyć Ci odpowiednią ilość białka, ale również zachwycić swoim smakiem i prostotą przygotowania.

Ciesz się odkrywaniem nowych smaków, eksperymentowaniem w kuchni i czerpaniem korzyści zdrowotnych z moich wegańskich, wysokobiałkowych przepisów.

Mam nadzieję, że będą one dla Ciebie nie tylko źródłem niezbędnych składników odżywczych, ale również inspiracją do prowadzenia zdrowego i aktywnego stylu życia

PRZEPISY ZAWARTE W EBOOKU:

  1. Brązowa soczewica z grzybami
  2. Cytrynowa komosa ryżowa z cukinią, groszkiem i orzeszkami Pini
  3. Makaron z pesto zielonego groszku
  4. Budda bowl z bakłażanem, marynowanym tofu, hummusem i wegańską fetą
  5. Placuszki z ciecierzycy z papryką i szpinakiem
  6. Fasola w pomidorach z wegańskimi kiełbaskami i papryką
  7. Steki z kalafiora z sosem orzechowym, prażoną ciecierzycą i granatem
  8. Pakora z kalafiora z jogurtowo-kolendrowym sosem
  9. Kopytka z ciecierzycy z pomidorowym sosem alla vodka
  10. Spaghetti z sosem pomidorowym i klopsikami z zielonego groszku
  11. Bałkańska potrawka z tofu i warzyw
  12. Bakłażan faszerowany czarną soczewicą, jogurtem i granatem
  13. Gnocchi z sosem bolognese
  14. Kopytka z ciecierzycy na puree z zielonego groszku
  15. Ciecierzyca w sosie “śmietanowym” z bobem i kurkami
  16. Pieczone ziemniaki nadziewane twarożkiem z tofu i kurkami
  17. Ciecierzyca z kapustą pekińską, tofu, brokułem i fasolką szparagową
  18. Makaron ryżowy z tofu, bobem i kalarepą
  19. Naleśniki szpinakowe z hummusem i grillowaną rzodkiewką
  20. Kopytka z ciecierzycy z pomidorowym sosem ala vodka
  21. Kasza jaglana z sosem pomidorowym, papryką i pieczarkami
  22. Placki z cukinii, marchewki i ciecierzycy podane z sosem czosnkowym
  23. Makaron w sosie śmietanowym z fasolą i szpinakiem
  24. Pomidorowe curry z ciecierzycą i pieczarkami
  25. Cukinia faszerowana ciecierzycą w sosie bolognese
  26. Placki z cukinii z serkiem z tofu ze szczypiorkiem
  27. Soczewica w pomidorach
  28. Komosa ryżowa z brokułami, grillowanymi pomidorkami i szpinakiem
  29. Smażona polenta z pieczarkami
  30. Kopytka jaglane z zielonym groszkiem
  31. Makaron w sosie “śmietanowym” z cukinią i tofu ala skwarki
  32. Curry z warzywami i tofu
  33. Gryczotto z boczniakami i brukselką
  34. Kasza gryczana ze “śmietanowym” sosem pieczarkowym i marynowanym tempehem
  35. Orientalne tofu z brokułem
  36. Orientalne boczniaki z brokułem i groszkiem cukrowym
  37. Kotleciki z zielonej soczewicy i warzyw w sosie pomidorowym z pieczarkami
  38. “Skrzydełka” z kalafiora podane z sosem pomidorowym
  39. Buraczane burgery
  40. Fasola z pesto bazyliowym
  41. Zapiekany bakłażan pod “serową” pierzynką
  42. Pilaf z czerwonej soczewicy, bakłażana i szpinaku
  43. Sałata rzymska z serkiem z tofu i smażonymi pomidorkami
  44. Kotleciki brokułowe podane z prażoną ciecierzycą i sosem sezamowym
  45. Kartacze z pieczarkami i soczewicą
  46. Kremowe risotto z zielonym groszkiem i kalafiorem
  47. Zapiekanka z ziemniaków, porów i groszku
  48. Komosa ryżowa z pieczarkami brunatnymi, burakami i nasionami słonecznika
  49. Fasola Jaś z pieczarkami i chili
  50. Kokosowy dahl z soczewicy z ciecierzycą, pomidorkami i batatem

Ebook ma 115 stron





Komentarze

instagram