"Pasztety roślinne" - ebook z 28 przepisami
Ważną częścią moich Świąt zarówno Bożego Narodzenia, jak i Wielkanocy, są roślinne pasztety. Bez nich nie wyobrażam sobie tego czasu. Za każdym razem staram się zaskakiwać rodzinę i tworzyć nowe pasztetowe wariacje smakowe. Uwielbiam patrzeć jak wielbiciele klasyków wcinają moje roślinne cuda ze smakiem, nie marudząc, że nie ma w nich ani grama mięsa. Pasztety wegańskie mają potencjał, mogą zaskoczyć smakami, a co więcej, możemy zrobić je praktycznie z wszystkiego. Są tez dowodem na to, że świąteczny stół może składać się ze zdrowych, nietuczących potraw, wcale nie ujmując na ich smaku.
W tym ebooku zawarłam 28 przepisów na moje ulubione roślinne pasztety. Pełne roślinnego białka oraz błonnika, wniosą wiele zdrowia na Twój świąteczny stół.
Ebook "Pasztety roślinne" kupisz za jedyne 19,65 zł
https://apetinar.com/produkt/pasztety-roslinne-nie-tylko-na-swieta-ebook/
Jak tytuł tego ebooka brzmi, pasztety te można jeść nie tylko w Święta! To idealna przekąska do szkoły czy pracy, a także super opcja na niejedną imprezę! Z tego ebooka będziesz mógł/mogła korzystać więc przez cały rok. Zwłaszcza, że smak tych pasztetów uzależnia!
W ebooku "Pasztety roślinne" znajdziesz przepisy na:
- Pasztet z czerwonej soczewicy, marchewki i orzechów włoskich
- Pasztet jaglany z papryką, porem, masłem orzechowym i czarnuszką
- Prosty pasztet buraczany
- Pasztet z żółtej soczewicy, dyni z suszonymi pomidorami i oregano
- Gryczany pasztet z batata z masłem orzechowym
- Pasztet z zielonego groszku, pestek dyni i bazylii
- Pasztet bezrybny
- Pasztet z fasoli z jabłkiem i słonecznikiem
- Pasztet warzywny z czerwoną soczewicą i kaszą jaglaną
- Pasztet z pieczarkami i zieloną soczewicą
- Paprykowy pasztet z czerwoną soczewicą i orzechami włoskimi
- Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej z bakłażanem i orzechami włoskim
- Paszteciki z białej fasoli ze śliwką
- Pasztet z zielonej soczewicy z pestkami dyni
- Pasztet z ciecierzycy z ogórkiem kiszonym
- Pasztet z pieczonych buraków, kaszy jaglanej i jabłka
- Pasztet z czerwonej soczewicy z pieczonym batatem
- Pasztet z fasoli z gruszką i orzechami włoskimi
- Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej z żurawiną
- Pasztet z białej fasoli z chrzanem
- Pasztet z dyni, soczewicy i słonecznika
- Paszteciki z pieczonych buraków, białej fasoli z pestkami dyni
- Pasztet z bobu i fasoli
- Pasztet z pora, zielonego groszku i komosy ryżowej
- Pasztet z czerwonej fasoli
- Pasztet z topinamburem, gruszką i słonecznikiem
- Paszteciki z groszku, kaszy jaglanej i papryką
- Pasztet z fasoli z pieczarkami i orzechami włoskimi
ilość stron: 77
Komentarze
Prześlij komentarz